Keukens en keukeninrichting

Optimaal gebruik maken van de ruimte in uw keuken? Kies dan voor een maatwerk keuken van WOODaart. De keuken wordt geheel op maat gemaakt waardoor elke centimeter benut wordt. Maatwerk en ergonomie gaan hand in hand. De keuken is op gebruiksgemak en comfort gerealiseerd zodat het werken in de keuken vergemakkelijkt wordt.
Zie hieronder enkele voorbeelden. Heeft u wensen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Wij wilden graag een nieuwe keuken en daarbij ook de ruimte onder het raam benutten. Nadat ze vooraf al onze wensen hadden aangehoord (en eventuele onmogelijkheden ook gelijk bespreekbaar maakten) hebben ze een tekening gemaakt hoe e.e.a eruit zou zien. Na onze goedkeuring zijn zij alles op maat gaan maken in hun werkplaats. Daarbij werd ook rekening gehouden met de apparatuur die wij in de keuken wilden. De nieuwe keuken is in 3 dagen geplaatst! We gebruiken de keuken nu al enige tijd en alles werkt nog steeds perfect en het uiterlijk is nog steeds als de dag van plaatsing.

Familie Du Frenne

Wij laten graag ons vakmanschap in uw project zien.